Back to all Post

Drie redenen om ons te volgen op Instagram

Dagelijkse artistieke inhoud

Instagram is een geweldige tool voor elk gebied van visuele cultuur. De synergie tussen kunst en technologie stelt ons allemaal in staat om de totale digitalisering van cultuur waar te nemen, die het kunstobject en jij en ik naar een geheel nieuwe dimensie brengt – virtueel en toegankelijk voor bijna iedereen. Zo’n “teleport” biedt bijzondere transparantie aan de kunstmarkt, en stelt u en ons in staat om ongehinderd te communiceren en te interageren.

We publiceren elke dag nieuwe en zorgvuldig geselecteerde inhoud. We delen niet alleen afbeeldingen van kunstwerken, maar we vertellen ook hun verhalen, tonen kunstenaars en exposeren hun ideeën en concepten. We flirten ook met visuele codes, ontwerpen en stylen onze verhalen zodat je zo comfortabel mogelijk kunt genieten van kunstinformatie via je telefoonschermen. We geven altijd de voorkeur aan dialoog in plaats van monoloog, daarom zijn we altijd blij om uw opmerkingen, vragen en reacties te ontvangen. Wij zijn een galerie die niet alleen laat zien, maar ook spreekt.

Ons laatste nieuws

Op onze instagram ontdek je snel aankomende evenementen, openingen, nieuwe kunstvoorwerpen en het succes van de galerie op de Europese markt. Ook voor onze abonnees maken we speciale aanbiedingen voor toegang tot open vernissages, privé-evenementen en geven we verschillende leuke galerijbonussen. Wat is er kostbaarder dan vers kunstnieuws uit de eerste hand te ontvangen en altijd en overal ter wereld met de galerie in contact te kunnen komen?

+1000 punten voor je karma

Door je te abonneren op onze Instagram ontvang je niet alleen een leuke variatie aan linten met kunstvoorwerpen. Ook wij – ontvangen uw aandacht en stellen dit zeer op prijs. Dat is de reden waarom we elk van onze abonnees miljarden dankbaarheid sturen en eindeloze stralen van vriendelijkheid en welvaart sturen.

logo eyecom – Agence de communication et d’événementiel